Красимир Балъков започна с две загуби престоя си като селекционер

...
Красимир Балъков започна с две загуби престоя си като селекционер
Коментари Харесай

Балъков: В България има повече от 6 милиона футболни разбирачи

Красимир Балъков стартира с две загуби престоя си като селекционер на България, само че все пак не счита да трансформира своята идея и виждане за тима.

Между двата дуела Бала даде изявление за "Домът на футбола " по DIEMA SPORT, където описа за първите си дни като селекционер.

"Като времето, малко слънце, малко дъжд. Аз съм отворен за рецензии. Те са добре пристигнали. Като състезател в никакъв случай не съм си мислил, че ще стана треньор на националния тим. В треньорската специалност, изключително селекционер на нац тим е огромна отговорност, аз съм подготвен за всичко, което идва след назначението. "

"България има повече от 6 милиона разбирачи на футбол. Казал съм, че имам нова конценция, че подборът на играчите ще бъде по-различен. Това не става от през днешния ден за на следващия ден, няма да се откажа от това мое виждане. Надявам се да покажа това, което упражняваме допустимо най-скоро. "

"Години наред се приказва, когато извикаш по-опитни играчи, се споделя за какво не викаш млади. Когато се пуснат (младите), се подлагат на критика без да има смисъл. Това не оказва помощ на младия състезател. Това, че аз съм пуснал млад състезател, е мое персонално мнение. Това (Мартин Минков) е състезател, който е играл цялостен сезона за Черно море. Много перспективен състезател, той доби огромен опит с този мач. "

"Един треньор, в случай че стартира да се съпоставя с другите, значи е изгубил. Всеки има друга философия, свое виждане за футбола. Ако можем да си оказваме помощ, си оказваме помощ, в случай че не, всеки си прави работата. Най-важното е треньорските хрумвания да бъдат осъществени от състезателите. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР