Красимир Балъков подаде оставка като селекционер на националния отбор по

...
Красимир Балъков подаде оставка като селекционер на националния отбор по
Коментари Харесай

Английските медии се развълнуваха от оставката на Балъков

Красимир Балъков подаде оставка като селекционер на националния тим по футбол. Това се случи на изключителния Изпълком, на който стана ясно, че всичките му членове също подават оставки, а Михаил Касабов ще бъде отпред на Българския футболен съюз до насрочването на нов Конгрес за президент.
Балъков за оставката: Ситуацията никак не е розова, само че аз не тичам от отговорност (ВИДЕО) Красимир Балъков към този момент не е народен селекционер
Касабов наследява Борислав Михайлов, който подаде оставка след срамното проваляне с 0:6 от Англия и расисткия скандал поради държанието на българските почитатели по отношение на футболистите на Гарет Саутгейт.
Борислав Михайлов: Голямата ми неточност е, че съм прекомерно добър (ВИДЕО) Не се усещам предаден, ще вървя за риба и на лов, сподели към този момент някогашният президент на БФС
Очаквано, оставката на Красимир Балъков незабавно бе отразена от най-авторитетните медии на Острова. " Дейли мейл " , " Би Би Си " и " Скай Спортс " не пропуснаха да напомнят думите на легендата от САЩ'94, който на конференцията след мача съобщи, че не е чул никакви расистки викания.

Изданията изясняват и по какъв начин ден по-късно към този момент някогашният селекционер се извини на британските футболисти, станали обект на расизъм при гостуването в София.
УЕФА взема решение за наказването на България на 28 октомври Очаква се глобата да е сериозна
В момента България е разследвана от УЕФА по четири точки и е пред угрозата от доста тежко наказване. Санкцията ще стане ясна на 28 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР