Красимир Балъков остана крайно разочарован от загубата на водения от

...
Красимир Балъков остана крайно разочарован от загубата на водения от
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Футболистите бяха притеснени, създаваме положения, но не вкарваме

Красимир Балъков остана извънредно отчаян от загубата на водения от него ЦСКА 1948 от Берое с 0:4. Наставникът счита, че някои играчи са били обезпокоени от срещата и предизвести, че в тима ще играят единствено хора, които демонстрират нужното самочувствие да са част от " алените ":
 Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола
Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола

Двата тима ще играят един против различен във втория кръг на новия шампионат

" Ние сътворяваме доста положения, само че не можем да вкарваме. Това е обикновено в една контрола. Берое е с извънредно мощен тим. Имах чувство, че бяха обезпокоени моите футболисти. Няма право никой да се усеща, че е обезпокоен в тоя клуб.

След двата гола през първата част мисля, че стояхме добре. През второто полувреме играхме доста по-добре, само че не успяхме да вкараме. Хубаво е да се проучват някои неща. До момента не сме играли с такива съществени съперници. Имаме млади момчета, само че би трябвало да знаят, че тук ще играят единствено хора със самочувствие, които ще се борят единствено за победа.

Още не са се напаснали всички към тима. Селекцията е отворен развой и мисля, че към този момент е завършила, само че има доста време до края на трансферния интервал. Имаме по двама състезатели на всеки пост. С времето всичко ще си пристигна на мястото. Най-лесно е да загърбим българите и да вземем чужденци, само че е време да дадем късмет на нашите момчета. След две-три години тези момчета ще бъдат имена в българския футбол. Надявам се, че ще се сработим за първия мач Красимир Балъков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР