Красимир Балъков най-вероятно ще бъде новият треньор на новака в

...
Красимир Балъков най-вероятно ще бъде новият треньор на новака в
Коментари Харесай

Красимир Балъков все по-близо до договор с ЦСКА 1948

Красимир Балъков най-вероятно ще бъде новият треньор на новака в Първа футболна лига ЦСКА 1948. Бившият народен селекционер не е подписал контракт към момента, прецизираха за bTV от клуба, само че договарянията се развиват в тази посока.

Очаква се в околните дни управлението на ЦСКА 1948 публично да заяви, че за първия си сезон в елита ще разчита на Балъков на треньорската пейка.
И Балъков подаде оставка Дни след тежката загуба от Англия и разразилия се расистки скандал
За последно някогашният футболист на " Етър " Велико Търново, " Спортинг " Лисабон и " Щутгарт " води мъжкия народен тим на България. Той подаде оставка след загубата на " лъвовете " с 0:6 от Англия през октомври 2019 година Българският отбор съумя да завоюва единствено точка под негово управление в пет публични мача.

Снимка: Lap.bg

Ако двете страни реализиран съглашение, ЦСКА 1948 ще бъде четвъртият български клуб, който Балъков води. Той беше отпред на " Черноморец " Бургас в интервала 2008-2010 година, на " Литекс " Ловеч в интервала 2014-2015 година и на " Етър " Велико Търново в интервала 2018-2019 година

Балъков, който беше част от националния отбор на България, класирал се на четвърто място на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, беше треньор още в швейцарските " Грасхопърс " и " Санкт Гален ", хърватския " Хайдук " Сплит и немския " Кайзерслаутерн ".
Два тима с името ЦСКА в елита от новия сезон (ВИДЕО) "Септември " София и "Монтана " ще играят баражи
Треньор на ЦСКА 1948 - отбора, който влезе в Първа лига, откакто беше преустановен сезонът във втория ешалон, е Йордан Юруков. Той няма лиценз да води тим в елита. Очаква се Юруков да остане на работа в тима и да влезе в щаба на Балъков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР