Красимир Балъков Жалко... 80 минути пак всичко беше наред. Видях

...
Красимир Балъков Жалко... 80 минути пак всичко беше наред. Видях
Коментари Харесай

КапиталНО

Красимир Балъков

" Жалко... 80 минути отново всичко беше наред. Видях огромна разлика, изключително след първото полувреме сред нас и ирландците. Това бяха промените. Отново българският нрав си изигра главната роля. Когато сменяш футболисти, го правиш, с цел да вдигнеш равнището на тима, да вкараш динамичност, сила. При нас не се получи, а при тях стана. В последните 10 минути направихме такива неточности, които считам, че този път са въз основата на манталитета ни. "
Треньорът на националния тим по футбол Красимир Балъков, представен от БНР

" Всяка година подвигаме приходите с най-малко 10%, превъоръжаваме армията, Министерство на вътрешните работи разкрива всички убийства, направи се доста за просветителната инфраструктура, видяхте по какъв начин е станала НСА, битката с контрабандата, корупцията. И във всяка една сфера. Брутният вътрешен продукт в никакъв случай тази страна не е имала по-голям... Най-голямата компания в Европа ни остави да спорим с Турция и съревнованието още не е завършило. Отесняха автомагистралите. Откакто сме ние, София е по-чиста от Берлин. "
Министър-председателят Бойко Борисов, представен от Glasove.com

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Нямам поради, че виновността е на прокурорите, има доста положителни експерти измежду тях. Очевидно обаче има систематичен проблем, проблем на системата, който трансформира способени и честни прокурори във вътрешни изгнаници. От друга страна, неналичието на интензивност елементарно може да бъде припозната като незаинтересованост, равнодушие даже, а това въздейства директно на доверието на жителите в институцията. "
Съдия Мирослава Тодорова пред в. " Сега "

" Г-н Тръмп безспорно сподели ясното си желание към търговски войни вместо към търговски съглашения. Ако той продължи с тази особена динамичност на протекционизъм, то аз чакам, че Европейски Съюз ще продължи да подписва покупко-продажби по света. "
Новият еврокомисар по търговията Фил Хоган пред ирландската национална телевизия RTI, представен от Reuters
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР