Красимир Балъков е новият национален селекционер на България. През седмицата

...
Красимир Балъков е новият национален селекционер на България. През седмицата
Коментари Харесай

Балъков се готви за битка срещу Славия, има амбиции за баража

Красимир Балъков е новият народен селекционер на България. През седмицата той беше показан публично на поста, който зае след Петър Хубчев.

Специалистът не скри, че желае да употребява най-хубавите футболисти, без значение дали са чужденци, по-опитни, или по-млади. Балъков ще се опита да направи нужната сплав, а това си проличава и от избора му за мачовете против Косово и Чехия.

Сред извиканите са младите Иван Турицов от ЦСКА и Кристиян Димитров от Ботев Пд. Опитните Георги Илиев от Черно море и Марселиньо от Лудогорец. В групата личат и имената на трима играчи от Етър – Христо Иванов, Крум Стоянов и Георги Сърмов. С тях треньорът ще се опита да преодолее и Славия по пътя към баража за Лига Европа.

„ Спокойствие няма, още повече преди баража – заключителен дуел против Славия, с цел да стигнем до борба против третия за място за евротурнирите. Надявам се, моите футболисти до момента са го правили, още веднъж да се стимулират и концентрират против Славия. Времето ще покаже дали ще ги елиминираме”, показа Красимир Балъков за предаването „ Преди кръга” по DIEMA SPORT.

„ Ние постоянно имаме нещо мислено, само че не постоянно съумяваме да го осъществяваме. Срещу Локомотив Пд стана по прелестен метод. Със Славия ще бъде същата борба, познаваме се добре, знаем си мощните и слабите страни. Става дума и за малко шанс. Надявам се да победим и да играем на бараж за УЕФА”, добави наставникът на Етър.

„ Тактическите инструкции са съобразени с това, че са два мача, би трябвало да се съблюдават прецизно тактическите инструкции. Да вършим по-малко самостоятелни неточности, несъмнено, би трябвало да се подготвим и психически”, сподели още Красимир Балъков.

„ Футболистите ми са експерти, познаваме се добре, прекарал съм съвсем две прелестни години с тях, ще прекараме още две седмици уповавам се по същия начин”, приключи Бала.

Първият мач във финала за 7-о място е на 20 май, понеделник, от 20.00 часа, а вторият ще се състои на 23 май, четвъртък, със същия начален час. Срещите ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Всичко най-интересно преди, по време и след дуелите можете да прочетете на GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР