Красимир Балъков даде пресконференция преди гостуването на ФК ЦСКА 1948

...
Красимир Балъков даде пресконференция преди гостуването на ФК ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Краси Балъков: БФС? Далеко съм от кухнята им, питайте чичо Венци

Красимир Балъков даде конференция преди гостуването на ФК ЦСКА 1948 на Арда в петък.

Ето какво сподели основният управител на столичани:

" Арда са един доста забавен тим с един добър треньор, откриха своя жанр на игра. Не е инцидентно, че са на тази позиция, на която са. Отбор, който разчита на огромен темперамент, имат бързи нападатели и доста добра и перспективна междинна линия. На нас ни е ясно, че можем да победим, единствено в случай че сме на същото равнище на битка, заряд, предпочитание и постоянно играем нашия жанр на игра. Ще се съобразим с тях, доколкото считаме, че би трябвало да го създадем. Търсим реванш от първия мач. Ако успеем да победим, заявяваме сериозна рекламация към челните места.
 Снимка 508884
Източник:

Вие знаете, че ние гледаме да се обръщаме напълно към български футболисти, към младите такива. Селекцията ни е ориентирана в тая тенденция. Разговори, където е допустимо, се водят и мислим за селекция, само че изчакваме последния мач да се изиграе и по-късно да се разяснява. Имаме визии за някои български положителни и млади играчи.

За БФС? Смятам, че на този въпрос чичо Венци може да ви отговори от Славия. Ще го кажа, когато му пристигна времето. Най-важното е съществено да се заемем с рестарта на българския футбол. Имената и хората в този миг не са толкоз значими, колкото метода, по който ще станат. Този, който желае да го направи, би трябвало да има ясна и точна идея и самообладание. Има доста незнайни: БФС, президент на БФС, цялостен екип, селекционер. Нямам никаква визия, надалеч съм от кухнята. Стискам палци да се вземат верни решения.
 Йордан Лечков: Не мисля, че имаме шансове за Световното, не знам каква е програмата, която оферират Бербатов и Костадинов
Лечков: Не мисля, че имаме шансове за Световното, каква е програмата, която оферират Бербатов и Костадинов?

" Не може единствено да бъде обстановката " стани да седна "

Има футболисти, на които няма да можем да разчитаме. Например един Чочев, Орачев. Като цяло не ни тормози този факт, който и да влезе, би трябвало да даде оптималното от себе си ", сподели Балъков.
 Снимка 508882
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР