Красимир Бачков, авторът на разказа „Талисманът“ в днешния изпит след

...
Красимир Бачков, авторът на разказа „Талисманът“ в днешния изпит след
Коментари Харесай

Авторът на разказа от НВО за VII клас се оказа хомофоб, поборник срещу ЕС и НАТО, но фен на Възраждане

Красимир Бачков, създателят на описа „ Талисманът “ в днешния изпит след VII клас, се оказа поборник против НАТО, " Еврогейския съюз ", " Сатаната Съединени американски щати ", " хранениците на Сорос ", както и покровител на партия " Възраждане ". Това излиза наяве от пламенни изявления на самия Бачков във Facebook профила му.

Това разкрива offnews.bg.

В „ Талисманът “ се споделя за училищен оркестър, който провежда благотворителни концерти, с цел да събира пари за лекуването на болно момиче, което оздравява. Историята е разказана в авторския текст от един от музикантите. Седмокласниците трябваше да я преразкажат от името на безпристрастен повествовател.

Разказът е писан особено за банката с непознати творби, която се употребява за националното външно оценяване в VII клас, прецизират от МОН.

Самият Бачков се похвали в обществената мрежа по този начин: " Днес на матурите по БЕЛ се падна мой роман. За разлика от писателите - храненици на Сорос, които са постоянно в прожекторите и новините, и аз получих своето самопризнание! Радвам се най-много поради стотиците подценявани български гении, а те по никакъв начин не са малко! Вярвам, че постепенно, само че несъмнено всеки ще получи заслуженото от него! "

А на 5 май Красимир Бачков, който преподава изобразително изкуство във варненско учебно заведение, е написал следното:

" Тук няма интрига, а надменно и безкомпромисно налагане волята на богатите ненормални копелета от банкрутиралия към този момент Запад! Те постановат фашизъм и заличаване на всички, които са разнообразни от тях! Това, което можем да сторим е да не чакаме като овце назаколение, а да действаме! Не с приказки в Интернет, а на улицата!

1. Да свалим продажниците от държавното управление и да ги осъдим за измените, лъжите и кражбите им по отношение на народа!

2. Да изберем единствената партия сега, която милее за България - Възраждане!

3. Да напуснем Еврогейския съюз и НАТО!

4. Да намерим различен вид за отбрана на националната ни сигурност!

5. Да си върнем свободата и естествения живот! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР