Краси Радков дари колата на столичната болница по детски болести

...
Краси Радков дари колата на столичната болница по детски болести
Коментари Харесай

Краси Радков дари колата от „Капките“

Краси Радков подари колата на столичната болница по детски заболявания " Проф. Иван Митев ".



Актьорът съблюдава обещанието си и 4 месеца след края на шоуто " Като две капки вода " подари автомобила си на педиатрията. След грандиозния край феновете дефинираха Радков за най-хубав подражател с последния му облик на великия Емил Димитров. Така артистът стана първенец в десетото юбилейно издание на предаването и разгласи, че желае да подари премията си.

" Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, очевидно в България е по-различно. Скъпи другари, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви доста, усещам се неудобно. Бях поканен за друго - за комизъм, а то - кола ", показа комикът, прочул се от " Шоуто на Слави ". Буквално секунди откакто получи ключа за автомобила, Радков изненадващо възкликна: " Тази кола аз ще я даря! На педиатрията в София ".

Във вторник Краси Радков се срещна персонално с шефа на детската болница доктор Благомир Здравков, с цел да даде синьото возило. В наличието на нотариус артистът връчи публично всички нужни документи и ключа за чисто новия автомобил. От своя страна доктор Здравков благодари за благородния жест, изработен в името на децата. Той изясни, че новото транспортно средство ще е в огромна помощ за оперативната и незабавната активност, която реализират екипите на болничното заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР