Краси - голямата щерка на самоубилата се през 80-те години

...
Краси - голямата щерка на самоубилата се през 80-те години
Коментари Харесай

Зловещ дубъл! 25 г. след трагедията с Татяна Титянова, щерка й се самоуби като нея със скок от 9-ия етаж в Лондон

Краси - огромната дъщеря на самоубилата се през 80-те години тв-говорителка Татяна Титянова, повтори ориста на майка си. Младата жена постави завършек на житова си със скок отвисоко. Тя почина след полет от 9-ия етаж от постройка в Лондон, оповестява " Уикенд ". Официално семейството твърди, че става дума за трагичен случай, а не самоубийство. Според полицията в града обаче Краси се е метнала сама. В момента тече следствие, а окончателните резултати ще са ясни другата седмица.

Трагедията се разигра в Англия при започване на предходната седмица, тъкмо в навечерието на 29-годишнината от кончината на красивата Българска национална телевизия водеща. Когато преди време загуби родителката си. Краси бе момиченце в предучилищна възраст, а сестра й Глория - кърмаче на 3 месеца.

Според осведомени в последните години младата дама имала съществени проблеми с дрогата. Краси години наред живеела с мъж, който срещнала в Сао Пауло - Клебер Оливейра, от който има и дете. Преди година и нещо младите вземат решение да се устроят в Лондон. Животът в суровата британска столица очевидно не подхожда на сензитивната дама. Тя изпада непрестанно в депресии, фрапантно се трансформира и външният й тип в навечерието на Коледа. Тогава ненадейно тя взема решение да се остриже съвсем нула номер и се лишава от косата си.

" В последните месеци непрекъснато говореше за майка си, която помни добре Явно е решила да я последва ", разясняват през сълзи другари на 35-годишната жена. В момента детето е при татко си Клебер Оливейра. Бразилецът е в потрес от решението на половинката си да се самоубие със скок от 9-ия етаж.

" Краси имаше нерадостна орис. Бразилецът, с който се залюби, я тласна към опиатите. Уж се беше оправила, само че очевидно отново е посягала към тях. Тъжно е, че повтори ориста на майка си ", кръстят се близо до фамилията.

Подобно на дъщеря си и Татяна Титянова умря, падайки отвисоко. Трупът на говорителката бе открит в кв. " Дианабад " сутринта на 24 декември 1988 година Веднага след случая Министерство на вътрешните работи образува следствено дело против незнаен причинител. То обаче бе прекъснато след няколко месеца със заключението за самоубийство. После стартира ново следствие по разпореждане на Главна прокуратура, само че и то приключи по същия метод. Родителите на Татяна оспориха заключенията.

Официалната версия гласеше, че хубавицата се метнала от блока, в който живеела с двете си дъщерички. 9 следователи се смениха по делото.

И до през днешния ден е тайнственост за какво по тялото на Татяна нямаше кръв, по какъв начин са станали контузиите по лицето, по какъв начин се е стигнало до избития зъб.... А най-странното е, че трупът бе открит на 7-8 метра от блока - там би могъл да се окаже единствено в случай че постройката е наклонена най-малко колкото кулата в Пиза.

Дори от последния етаж да е паднала телевизионната водеща, не би се озовала толкоз надалеч от кооперацията. Пък и прозорците на стълбищната площадка на 15-ия етаж са били заковани. А тъкмо от там проверяващите органи допускаха, че е полетяла хубавицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР