Кръщелникът на попфолк иконата Ивана я задмина по слава. Хип-хоп

...
Кръщелникът на попфолк иконата Ивана я задмина по слава. Хип-хоп
Коментари Харесай

Кръщелникът на Ивана я задмина по фенове

Кръщелникът на попфолк иконата Ивана я задмина по популярност. Хип-хоп парчето, което 8-годишният ученик на Музикалното учебно заведение в Пловдив Иван Радойнов пусна преди 2 месеца, към този момент има над 1,8 млн. гледания в Youtube. За съпоставяне, последното видео на певицата на народа - „ Кажи едно „ Обичам те “, е забелязано от 1,2 млн. почитатели в канала за шерване на музика.

„ Прекрасно е, когато децата ни реализират триумфи, по-големи от нашите “, призна Ивана пред „ Марица “. По думите й, когато го вземе със себе си на присъединяване, Ванката постоянно събира повече аплодисменти от нея. А тя му се радва, тъй като го обича като свое дете. „ За мен постоянно е било ясно, че е огромен гений “, споделя изпълнителката за кръщелника си, който е наследник на бузукарката Стояна.

Във видеото, с изключение на самата Ивана, вземат участие връстници на Ванката от танцова школа “Ера ” с началник Кремена Шопова. Специално за “Искам да съм огромен ” те приготвят истинска хореография, в която Ванката се вписва брилянтно. Едни от най-забавните моменти за всички участници са фотосите в боулинг залата “Ескалибур ” и на картинг пистата “Лаута ”.

Песента е по музика на Невена Пейкова и Преслав Бориславов. Текстът е написан от Мариета Ангелова. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР