Красен Кюркчиев, управител и собственик на компанията за бързооборотни стоки

...
Красен Кюркчиев, управител и собственик на компанията за бързооборотни стоки
Коментари Харесай

Управителят на „Фикосота“ създава фонд „Помогни сега“ за борба с коронавируса

Красен Кюркчиев, шеф и притежател на компанията за бързооборотни артикули „ Фикосота " с 6 завода в гр. Шумен инициира акцията „ Помогни в този момент " на територията на община Шумен. Заедно с брат си Жечко Кюркчиев, шеф и притежател на друга огромна компания в района „ Теси ", подаряват 100 000 лева за начало за финансиране на акцията.
„ Призоваваме бизнеса да се причисли към самодейността и да поддържа локалната власт в напъните ѝ за справяне с епидемията. Нуждата сега е от бързи дейности на районно равнище. Възможността те да се финансират незабавно е в основата на качеството на работа на медицинските служби. Надявам се тази акция да е добър образец и за други градове в страната ", споделя Кюркчиев
В рамките на самодейността при Стопанска камара Шумен е основан фонд в интерес на МБАЛ Шумен и останалите медицински обекти в област Шумен. Събраните средства ще се употребяват по преценка на Общинския спешен щаб за предварителна защита и отбрана на популацията от разпространяването на COVID-19 - за консумативи и материали, здравно съоръжение, защитни дрехи, набиране на доброволци и други Средствата ще бъдат изразходвани прецизно и при цялостна бистрота единствено по предопределение и след категорично позволение на спешния щаб, а обществена отчетност на постъпленията и разноските ще бъде давана всяка седмица.
„ Фикосота ", „ Теси " и " Стопанска камара Шумен " са първите донори по сметката на фонда.
Освен парична помощ, „ Фикосота " подари още и 20 000 бр. сапуни и други артикули за потребностите на обществени заведения и други публични институции на територията на община Шумен за по-добра предварителна защита против разпространяването на болестта.

Дарителската сметка на фонда „ Помогни в този момент " е:
Уникредит Булбанк, Шумен
IBAN: BG24UNCR70001523957520, BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение " Стопанска камара - Шумен "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР