Красен Кралев разпореди отнемането на лиценза на боксовия мениджър Венцислав

...
Красен Кралев разпореди отнемането на лиценза на боксовия мениджър Венцислав
Коментари Харесай

Красен Кралев с крути мерки след смъртта на нашия боксьор в Албания

Красен Кралев разпореди отнемането на лиценза на боксовия управител Венцислав Георгиев, който беше и треньор на умрелия в Албания играч Борис Станчов. Спортният министър разкри, че Георгиев е бил наясно с престъпната демонстрация с подмяната на самоличността на боксьора. Както е известно, Станчов взе участие на церемония вечер в Шкодра (Албания) с непозната идентичност - тази на братовчед му Исус Величков, припадна по време на багра, а след това умря.

" Това е престъпна демонстрация. Аз не мога да върша следствие, виновните институции се занимават с това. Но е ясно, че в тази ситуация има тежка престъпна демонстрация - кражбата на непозната идентичност ", разяснява Кралев при посещение в bTV.

" Венцислав Георгиев няма по какъв начин да не е знаел, откакто той го е записал. Трябва да се откри и дали има забъркано здравно лице. Много е значима експертизата на кръвта, която би трябвало да пристигна от Албания, с цел да се откри дали са употребявани някакви лекарства ", сподели спортният министър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР