Красавицата вече е заснела впечатляващ видеоклип, с който представя себе

...
Красавицата вече е заснела впечатляващ видеоклип, с който представя себе
Коментари Харесай

Яна Средкова ще представи България на международния конкурс MRS. Europe 2019 в Лас Палмас

Красавицата към този момент е снимала впечатляващ видеоклип, с който показва себе си и прелестите на България. В двеминутното видео Яна споделя се фамилията, бизнеса си, за родината си, на фона на национална музика, която сигурно няма да остави апатичен нито един чужденец.

Средкова е облечена в национална носия на Мира Бъчварова, рокли на Стоян Радичев, а визията и е извънредно семпла и естествена.

Клипът е дело на режисьора Иван Бъчваров, операторите Димитър Коцев и Даниел Калчев. Продуцент е Христян Гьошев.

„ Всяко момиче мечтае за живот в приказка. Аз сбъдвам своята! Благодаря на родителите ми за живота и хубостта! Благодаря на Вселената, че ме подари с прелестни деца и безрезервен брачен партньор! Благодаря за гласуваното доверие на Меги Савова да показва България Мисис България / Mrs. Bulgaria на влиятелния интернационален конкурс MRS. Europe Europe 2019 в Лас Палмас! Благослов за всички, които ме подкрепихa! Специална признателност за Марина Вълканова и Borovets Hills SPA Hotel, главен спонсор на прелестната визуализация, представяща великолепието на родната ни земя, която отвори освен сърце, а и дом за нашата концепция! Богатството на света са хората дружно! Поклон, положителни хора! “, написа разчувстваната Яна под клипа, който показа в обществените мрежи.

Всеки, който желае да поддържа Яна Средкова, може да го направи като гласоподава на този ЛИНК за нея.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket. От години Яна Средкова се е посветила на идеята да оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има голям брой благотворителни акции за набиране на средства, с цел да сбъдне най-съкровената фантазия за всяко семейство - да има лична рожба.

Носителка е на влиятелни оценки, измежду които „ Бизнесдама на годината “, „ Мис Бизнес на високи токчета “ и други
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР