Красавицата си организирала среща със Сяоке на мястото, където преди

...
Красавицата си организирала среща със Сяоке на мястото, където преди
Коментари Харесай

Булка мечта: Тя връчи на гаджето си ключове от БМВ и апартамент и го отведе на олтара

Красавицата си провела среща със Сяоке на мястото, където преди година била първата им сантиментална среща - на галерия в Хенан. Но този път момичето било облечено в сватбена рокля и не пристигнала с празни ръце. Сяоцзин решила да направи предложение за брак на възлюбения си. И също така му подарила ключове от BMW, документ за апартамент и букет цветя.

Потрес до безкрайност! Най-лошите сватбени СНИМКИ взривиха мрежата



"Ние сме дружно от една година, уповавам се, че ще продължи по този метод и за в бъдеще. Ето какво приготвих за теб - дом и кола. Ще се ожениш ли за мен? ", попитала Сяоцзин обичания си.

Сяоке, несъмнено, не можел да каже „ не “. В същото време съобразителната госпожица обяснила, че богатите й родители са помогнали с подаръците. Тя желала да изненада прелестно мъжа до себе си, който през цялото това време бил толкоз гальовен към нея.



"Обикновено той се грижи за мен и се жертва. Наистина желаех да направя нещо за него ", споделя Сяоцзин. Според думите на китайката, тя към момента има вяра, че главното в една връзка е любовта, а не парите. Следователно няма значение кой ги има.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР