Красавицата ще предава своя опит и знания на бъдещи фризьори,

...
Красавицата ще предава своя опит и знания на бъдещи фризьори,
Коментари Харесай

Мисис България София Паскалева предава опита си на млади фризьори


Красавицата ще предава своя опит и познания на бъдещи фризьори, които се образоват в Angel Face.

След като разкри в поредност от изявления, по какъв начин се поддържа София, грижите които поставя за лицето и за тялото си, невероятния ботокс, с който глези косата си, Мисис България споделя, че е изправена пред ново професионално предизвикателство.

Оценена като експерт в областта на фризьорските услуги, София е поканена да преподава своите знания на бъдещи фризьори. Както е известно, госпожа Паскалева е притежател на студио за хубост „ Hair Studio BgBeauty by Sofia Paskaleva “ и нищо в този отрасъл не й е непознато. Всяка нова наклонност, всеки фешън щрих минава през вижданията й за хубост на дамата и все по-добре го предава на своите клиентки. Като човек, при който опитът е на много високо равнище, София сполучливо се оправя и с новото й предизвикателство.

Въпреки наближаването на присъединяване й в интернационалния конкурс за красота- Mrs.Top of The World, уговорките на София се усилват непрекъснато.

„ За мен е изключителна чест и самопризнание да предам своите познания и опит на учениците си. И в това начинание давам всичко от себе си. За страдание лишава много време и съвсем нямам време за отмора, само че не се окайвам “, споделя София Паскалева.

Пожелаваме й триумф в новото начинание и постоянно по този начин да й се случват с лекост нещата, с който се захваща.

София Паскалева, сграбчи короната „ Мисис България Top of World 2018 “ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас през 2018г.

Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със личен бизнес. Има салон за хубост и туристическа организация. Завършила е висшето си обучение със компетентност „ Българска лингвистика “. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР