Красавицата се похвали, че винаги преди професионални ангажименти на сцената

...
Красавицата се похвали, че винаги преди професионални ангажименти на сцената
Коментари Харесай

Джулиана Гани вае перфектна фигура с детокс програмата на Илиян Найденов


Красавицата се похвали, че постоянно преди професионални задължения на сцената или пред фотообектива, влиза бързо в съвършена форма с неповторимата стратегия за намаляване и детоксикация оповестена в книгата на Найденов „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, която се трансформира в шлагер на книжния пазар и стана обичана на родните ВИП-ове. В последните дни се заприказва и за трети тираж на абсолютния бестселър, което е казус за България.

„ Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет – 3 дни на вода, 10 дни на чай, 15 на плодове и зеленчуци. Режимът няма за цел да смъкна единствено непотребните килограми, а е ориентиран към здравето на всеки един човек или решаването на някакъв здравословен проблем. Освен съкращаване на телесното тегло, режимът усъвършенства хормоналните равнища, въздейства позитивно на ендокринната система, пречиствайки организма по най-правилния и здравословен метод, което е и моята цел “, споделя Илиян Найденов.

Освен че оказва помощ за събаряне на килограми и детокс, програмата на Илиян, потвърдено покачва либидото при мъжете, изключително при тези, които живеят под стрес или са в преклонна възраст. Жените пък реализират невероятни резултати освен отслабвайки - кожата на лицето им става гладка и сияйна, косите и ноктите здрави.

По време на режима, физическото натоварване би трябвало да е умерено, да включва разходки, колоездене, йога, стречинг. За тези, които към този момент упражняват е добре да понижат сериите, а тренировките да са с по-ниска активност, написа в книгата си създателят.

„ Програмата съдържа артикули, които могат да се намерят елементарно на пазара и да се подготвят бързо. Ако човек е зает душевен и съзнанието му е съсредоточено единствено върху това - какво да купи и сготви, той или ще се откаже от програмата, или няма да реализира 100% резултат “, прецизира Найденов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР