Красавицата с български корени Нина Добрев отново проговори за враждата

...
Красавицата с български корени Нина Добрев отново проговори за враждата
Коментари Харесай

Нина Добрев: Враждата Ми С Пол Уесли Е Преувеличена

Красавицата с български корени Нина Добрев още веднъж проговори за враждата със своя екранен сътрудник от тийн драмата „ Дневниците на вампира “ Пол Уесли. След като показа за неразбирателствата си с артиста през юни, чаровната брюнетка не стопира да чете мнения по тематиката и я намира за „ пресилена “.

Оказа се, че екранните Елена Гилбърт и Стефан Салваторе (или Стелена, както ги назовават феновете) не са се разбирали единствено при започване на запознанството си.

За това тя описа в подкаста Chicks in the Office. „ Историята бе изкарана от рамки. Имаше доста къс миг, в който не се разбирахме. Както би се случило с всеки човек. Ако кажете, че сте били в съвършени връзки с членовете на фамилията си през целия си живот, ще сте ш “бани лъжци. “, съобщи тя.

Причината за търкането на характерите им била фактът, че двамата непрекъснато били дружно от заран до вечер.

„ Виждахме се с грим, без грим, в положителни и неприятни дни, когато сме гладни, жадни, изморени… Нормално е да има разнообразни настроения. Не, че не сме се харесвали, просто не се оценявахме, за разлика от в този момент. “, разясни звездата от „ Линия на гибелта “.

Добрев е безапелационна, че към днешна дата Уесли е един от най-хубавите й другари.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР