Красавицата Моника Валериева по спешност е била приета в болница.

...
Красавицата Моника Валериева по спешност е била приета в болница.
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Моника Валериева по спешност в болница, СНИМКА показва през какъв ужас преминава!

Красавицата Моника Валериева по неотложност е била призната в болница. За това заяви самата тя, пускайки фотография в обществените мрежи. Причината очевидно е възобновилите се паник офанзиви на брюнетката. На фрагмента, качен в " Инстаграм " някогашната звезда от " ВИП Брадър ", се вижда ръката й, на която има комплициран абокат.

Моника Валериева не е единствената известна персона, която получава такива пристъпи. Най-популярна измежду певиците, преживявала такива прочувствени положения е Емилия, която преди време в откровена изповед разкри през какво е минала.

Наскоро пък в предаването " Биг Брадър: Most Wanted " скандалната чалга звезда Дебора също получи подобен срив пред очите на цяла България. След като бе изгонена от риалитито, певицата постъпи в болница. Преди няколко дни тя пусна фотография от болничното заведение, съпроводена от следния текст: " Здравейте, още веднъж следващата система! Чувствам се малко по добре! Искам да благодаря на всички лекари,психолози и сестри, който се грижат за мен! Целувки на всички! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР