Красавицата Меган Маркъл прекрасно допълва съпруга си принц Хари и

...
Красавицата Меган Маркъл прекрасно допълва съпруга си принц Хари и
Коментари Харесай

С тази вкусотия Меган Маркъл завъртя главата на принц Хари

Красавицата Меган Маркъл прелестно добавя брачна половинка си принц Хари и доста добре й се отдава ролята на херцогиня. Но който и да е мъжът ви, той би трябвало да яде. Все отново всички сме наясно, че любовта на мъжа минава през стомаха му.

С кулинарните си качества американката може да скрие шапката и на най-хубавата стопанка, написа jenata.blitz.bg. Бившата актриса обожава да готви и в миналото даже имаше собствен кулинарен блог. Една от обичаните й предписания, с която през днешния ден глези брачна половинка си, е за паста от авокадо.

Ето и какви артикули ще са ви нужни, с цел да си приготвите това неповторимо вкусно прелъщение:

1 узряло авокадо
2 люти чушки
1 връзка кориандър
3 супени лъжици био йогурт
4 скилидки чесън
2 лимона
сол, черен пипер

 паста из авокадо

Начин на подготвяне

Изчистете лютите чушки от семките и авокадото от кожата. Сложете авокадото, чушките, кориандъра и био йогурта в блендер и пасирайте. Прибавете сока от лимоните и още веднъж пасирайте.

Добавете малко от кората на лимона, сол, пипер и още веднъж пасирайте до приемане на хомогенна примес.

 паста из авокадо

Получената паста е задоволителна за четири порции. Тя върви идеално с вкусните препечени филийки на закуска. Можете да употребявате пастата и като сос за макарони, да я добавите към салатата или рибата.

Тази паста се подготвя за негативно време и е идеално допълнение към всяко ястие. Освен това е доста потребна за организма.

 паста из авокадо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР