Красавицата Кристин Илиева, чиито крайници бяха натрошени в жестоко пътно

...
Красавицата Кристин Илиева, чиито крайници бяха натрошени в жестоко пътно
Коментари Харесай

Какво ще е наказанието на Дивна, която катастрофира с модела Кристин?

Красавицата Кристин Илиева, чиито крака бяха натрошени в грубо пътно транспортно произшествие, към момента не е разпитана от районна прокуратура в град Левски, защото се възвръща от контузиите си във Военна болница, написа в. "Уикенд ".

Ако 20-годишната манекенка предяви финансов иск към Дивна, каквато опция и дава законът, певицата ще бъде осъдена с по-тежка административна санкция, само че даже тогава няма да лежи в пандиза, признаха от прокуратурата в Левски. Според автотехническата експертиза, направена на автомобила "Тойота Корола ", Дивна е карала с превишена скорост — 98 км/ч при оптимално позволени 60 км/ч в региона на село Българене.

Според мнението на наблюдаващия прокурор от певицата не би следвало да се търси наказателна отговорност, а единствено административна.

Предложението на обвиняването е, шофьорската й брошура да бъде отнета за период от 1 година и да й бъде наложена глоба от 2000 лв..

"Да, тя е направила нарушаване на пътния устав, само че има смекчаващи виновността условия — не е дала позитивна алкохолна проба, а допреди злополуката не е имала нито една отнета точка, т.е. била е безукорен водач. Освен това би трябвало да се вземе поради обстоятелството, че злополуката се е случила на място с неприятна пътна настилка и при недобри атмосферни условия. Практиката при сходни проблеми е от провинилия се водач да се търси наказателна отговорност, когато има жертви на пътя. Травмите на пътничката й се водят "средна телесна щета ", разяснява представител на районната прокуратура в град Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР