Красавицата Кристин Илиева, чиито крайници бяха натрошени като солети в

...
Красавицата Кристин Илиева, чиито крайници бяха натрошени като солети в
Коментари Харесай

Оправдаха Дивна за катастрофата с манекенката Кристин! Вижте каква е истинската причина за инцидента

Красавицата Кристин Илиева, чиито крака бяха натрошени като солети в жестокото транспортно произшествие, към момента не е разпитана от районната прокуратура в град Левски, защото се възвръща от контузиите си във Военна болница. Ако 20-годишната манекенка предяви финансов иск към Дивна, каквато опция й дава закона, певицата ще бъде осъдена с по-тежка административна санкция, само че даже тогава няма да лежи в пандиза, признаха от прокуратурата в Левски. Според авто-техническата експертиза, направена на автомобила „ Тойота Корола “,

Дивна е карала с превишена скорост – 98 км/ч при оптимално позволени 60 км в региона на село Българене. Тя е изпреварила непозволено автомобил с русенска регистрация, като е навлязла в лявото платно макар напътствията на маркировката, че сходни маневри не са позволени. За зла орис на младата певица, колата й е попаднала в дупка на пътя, в резултат на което Дивна е изгубила надзор върху возилото, като по тази причина е спомогнала и мократа пътна настилка.

Тойотата на певицата се е преобърнала и се е забила в канавката край пътя. От свирепия удар предницата на автомобила се е врязала в крайниците на спътничката й Кристин Илиева, която се е возила без защитен колан, гласи отчета от произшествието. Дивна обаче е била с колан, което я е избавило от контузии. Според мнението на наблюдаващия прокурор, от певицата не би следвало да се търси наказателна отговорност, а единствено административна. Предложението на обвиняването е шофьорската й брошура да бъде отнета за период от 1 година и да й се наложи глоба от 2000 лв..

„ Да, тя е направила нарушаване на пътния устав, само че има смекчаващи виновността й условия – не е дала позитивна алкохолна проба, а допреди злополуката не е имала нито една отнета точка, т.е. била е безукорен водач. Освен това би трябвало да се вземе поради, че злополуката се е случила на място с неприятна пътна настилка и при недобри атмосферни условия за шофиране – хлъзгав и влажен път. Практиката при сходни проблеми е от провинилия се водач да не се търси наказателна отговорност, когато няма жертви на пътя. Травмите на спътничката й се водят „ междинна телесна щета “, разяснява представител на районната прокуратура в град Левски.

Оправдателната присъда за Дивна не е единствената добра вест за надарената певица от Русе. Другата е обвързвана с нейната близка другарка Кристин, която се възвръща бързо след бруталните контузии, които претърпя. Първоначално опасенията на лекарите бяха, че 20-годишната манекенка може да загуби левия си крайник, който бе съвсем откъснат. Кристин обаче бе подложена на серия от интервенции, а крайника й бе подложен в специфична барокамера, последно знамение на здравната технология, с каквато разполагат в столичната Военна болница, написа " Уикенд ".

Младата хубавица към момента е в болница, само че към този момент може да стъпва на краката си. Преди дни моделката разгласява фотография от болничното заведение, където е била посетена от татко й, който е чествал 47-ия си рожден ден в клиниката с щерка си. От фотоса се вижда, че краката на Кристин са бинтовани.
Хубавицата, която преди осакатяването си бе рекламно лице на испанския фешън колос „ Тоус “, откри сили да елементарни на Дивна. Навръх Великден Кристин написа в профила си в обществената мрежа по адрес на певицата: „ Ако Господ не прощаваше, Раят щеше са е празен “. След като премине възобновяване й във Военна болница, манекенката ще се подложи на серия от пластични интервенции. Тя ще претърпи намеса и в истанбулската клиника „ Джон Хопкинс
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР