Красавицата, която завъртя главата на шампиона по бокс, е 22-годишната

...
Красавицата, която завъртя главата на шампиона по бокс, е 22-годишната
Коментари Харесай

Най-Накрая! Вижте Новото Гадже На Кобрата, Ще Ви Паднат Очите! Първи Снимки, Андреа Позеленя!

Красавицата, която завъртя главата на първенеца по бокс, е 22-годишната Стелиана Янкова от град Попово. И не, не си мислете, че тя е следващата забежка на Пулев, тъй като двамата живеят дружно повече от две години.

Извънредните разкрития бяха направени от близки до Кубрат Пулев, който възнамерява даже да има деца от Стелиана.

Янкова и Кобрата се срещат напълно инцидентно преди две години в ресторант Samer Gril House. Той се намира при започване на Южния парк в столицата и е едно от обичаните места на Пулев.



Искрите посред им пламват мигновено, а и се знае, че Кобрата от много време насам има проблеми с Андреа. В началото певицата даже не подозира какво се случва зад тила й, защото боксьорът и изгората му крият връзката си от всички.

Единствено сестрата на Стелиана – Ивайла, която е с 4 години по-малка от нея, знае истината. На няколко пъти дребната Ивайла е карана до университета, в който учи, персонално от Кобрата, само че Андреа още веднъж не схваща нищо.

Новината се стоварва върху главата й много по-късно и тя е унищожена. Бившата пайнерка изпада в жестока меланхолия, не стопира да плаче и губи съня си.

В последна сметка Кубрат приказва с нея и двамата се договарят да крият раздялата си от медиите. Фарсът продължава една година, написа разкрития.ком.



На срещата в Арена Армеец родителите на Стелиана участват в залата и викат за Кобрата, само че никой не ги снима. Просто, тъй като никой не подозира за протичащото се.



Днес обаче към този момент всичко си идва на мястото. Кубрат Пулев е бясно влюбен в 16 години по-младото от него момиче. И вероятността да я направи своя законна брачна половинка е повече от огромна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР