Красавицата, която е омъжена за футболиста Дарко Тасевски, е направила

...
Красавицата, която е омъжена за футболиста Дарко Тасевски, е направила
Коментари Харесай

Мис България 2010 година - Ромина Андонова замени Свети Валентин с друг празник

Красавицата, която е омъжена за футболиста Дарко Тасевски, е направила най-големият подарък за дни на влюбените на брачна половинка си. Техният по-малък наследник - Антонио, е роден на 15 февруари.

Дарко и Ромина живеят от години в Тайланд, където футболистът играе. Двамата отглеждат трите си деца - Дария, Давид и дребния Антонио.

Пред Umbrella Bar Magazine споделя за занимателен случай с подарък за обичания си: " Спомням си, че първата година, когато Дарко отиде в Тайланд беше тъкмо към Св. Валентин и желаех да го изненадам. Изпратих му от България колаж от наши фотоси и шоколадови бонбони във формата на сърца, които обаче тотално се бяха разтопили, до момента в който ги получи. "

Въпреки родителските задължения обаче двойката възнамерява да си устрои сантиментална вечеря.

" Подобно на доста други празници от западния свят и Св. Валентин се отбелязва много охолно в Тайланд. Навсякъде, от огромните търговски центрове до обществения превоз, е украсено с доста сърца и цветя. В обилие се оферират красиви и тематични дарове. Атмосферата в действителност е доста приятна и сантиментална ", споделя хубавицата.

" Мис България " 2010 Ромина Андонова одобри семейството на брачна половинка си след сватбата им през 2012 година.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР