Красавицата Джейми Елиас се прочу повече след участието си в

...
Красавицата Джейми Елиас се прочу повече след участието си в
Коментари Харесай

Провокативната Джейми Елиас: Едни хващат тен на Малдивите, други в Дубай, а тя на... Мусала

Красавицата Джейми Елиас се прочу повече след присъединяване си в " Черешката на тортата ", където сграбчи вниманието най-вече с външен тип и държание, а не с кулинарни умения. Красавицата към този момент постоянно участва в жълтите летописи, даже без да дава мотив за това, само че евентуално е привикнала с вниманието.

Съвсем скоро Джейми реши да предизвика, като показа собствен кадър по бански, само че освен тялото ѝ впечатли, а също местоположението, на която е направена горещата фотография. Оказва се, че Джейми е покорила връх Мусала, а с цел да запечата достижението си, хубавицата се съблякла по бански, както е видно.

Става ясно, че Джейми е направила разходката в компанията на две приятелки, като по този начин са отбелязали Международния ден на дамата - 8 март. 

Виж още:

Моделката е била екипирана добре, като за зимни условия в планината, само че въпреки всичко носила и бански костюм за фотографията, която тя качи в Инстаграм.

" Едни хващат загар на Малдивите, други в Дубай, а аз - на 2500 метра надморска височина. И знайте - не е значимо да си на топло, а да имаш бански ", разяснява с възприятие за комизъм Елиас, намеквайки, че тя е една от дребното (за момента), известни българки, които не са отпрашили за някоя топла и екзотична дестинация.

Eлиас признава, че на високото ѝ е било доста студено, само че приема разголването като приучване на тялото ѝ и усилване на имунната система. " Някой ден може и на по-висок връх да се кача ",  споделя изкусителката за " България през днешния ден ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jamieeliass/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР