Красавицата Джей Ло почти всеки ден показва тонизираното си еластично

...
Красавицата Джей Ло почти всеки ден показва тонизираното си еластично
Коментари Харесай

Папараци щракнаха увисналия задник на Джей Ло СНИМКИ

Красавицата Джей Ло съвсем всеки ден демонстрира тонизираното си еластично тяло на своите почитатели в Instagram.



Дори млади девойки могат да завиждат на такива фотоси на Дженифър. Но не е загадка, че фотосите на звездите на персоналните им страници са малко по-различни от действителността.


Така се случи и с Дженифър Лопес. Папараци снимаха Джей и Алекс Родригес на плажа, където прекараха целия ден. И направиха няколко фотоси на певицата и актриса в бикини.



Разбира се, фигурата на Дженифър не се оказа толкоз съвършена, както мнозина смятаха. Задните й елементи не са толкоз еластични, бедрата й са по-пълни, в сравнение с фотосите в обществените мрежи и не можете да увиете ръце към кръста й.

Но въпреки всичко би трябвало да се признае, че за нейната възраст (а тази година Дженифър навърши 51 години) тя към момента наподобява ужасно. И ежедневните тренировки доста й оказват помощ в това. Например, коремът на Лопес е плосък, а тялото, макар размера, наподобява плътно.



За да оправдаем Джей Ло, можем също да кажем, че каквото и да се каже, по време на карантината тя е изгубила малко предходната си форма. И до момента тя просто е нямала време да я възвърне. Очевидно тя, както и мнозина, по време на самоизолирането не се отказвала от нездравословна храна.



Така че още малко работа във фитнеса - и тялото й ще стане в действителност съвършено.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР