Красавицата Бояна Генова е известна напоследък с предизвикателната си особа,

...
Красавицата Бояна Генова е известна напоследък с предизвикателната си особа,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! В "София ден и нощ" минаха границата, Бояна Генова лъсна по голи гърди в ефир!

Красавицата Бояна Генова е известна в последно време с предизвикателната си персона, връзката си с Валери Божинов и присъединяване си в сериала " София денонощно ". Често русокоската, наричана още " Малкото коте " на Валери Божинов, пуска горещи фрагменти без облекла или с нищожно облекло из обществената мрежа. Вече обаче тя лъсва гола и на екран.

Сексапилното прелъщение на продукцията се появи в епизода на " София денонощно ", излъчен във вторник, единствено по прашки и без срам показваше голи гърди на камерата.

Във въпросната сцена Стефания, името на персонажа на Генова в сериала, бе изритана от леглото на предприемач, с който се е решила да спи след дълго ухажване и свалка. Все отново от продукцията са решили да замъглят гърдите и зърната й, тъй като филмът се гледа от ужасно доста деца, които са почитатели на паметните герои.

Всъщност това не е първият път, в който продуцентите на сериала си разрешават да демонстрират героите чисто голи. Преди месец двама от персонажите лъснаха по без нищо и то по какъв начин вършат секс. Голите им тела се кършиха под разнообразни стенания, имитирайки сексуален акт. Все отново още веднъж всички атрибути на артистите бяха замъглени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР