Красавицата Бориса Стефчова, която миналото лято омота д-р Енчев, след

...
Красавицата Бориса Стефчова, която миналото лято омота д-р Енчев, след
Коментари Харесай

Бившата любовница на д-р Енчев размята нов силикон, още по-голям! Има си и нов спонсор

Красавицата Бориса Стефчова, която предишното лято омота доктор Енчев, откакто той й наля 400 кубика силикон, към този момент има нови импланти, още по-големи, видя HotArena.

Всъщност това ни рапортува неизвестен консуматор в сигнал до Горещата сцена. В него се твърди, че хубавицата има нов бюст и си живее ужасно, изключително откакто плени и заряза пластичния хирург и в листата с креватни завоевания прибави все имена на заможни господа.

Сега тя шири новите си гърди в ултра скъпи и съвременни сутиени, които новият й спонсор заплаща. Засега не е ясно кой е той обаче и не се знае дали се е доверила още веднъж на Енчев за хирургическата услуга.

Миналата година, откакто й постави силикона, доктор Енчев направи услуга на брюнетката. След модификацията все мастити предприемачи са я забелязвали. Историята помни по какъв начин милионер затвори цялостен хотел на Черноморието, с цел да може Бориса да отпразнува рождения си ден необезпокоявана и без непоканени натрапници.

Стефчова бе студентка по медицина, като евентуално може към този момент да е приключила. Преди доктора е имала връзка със столичния лихвар Георги Стоев , по-известен като Шошо, с който е била и Мика Стоичкова. Той бе един от задържаните през 2012г. при акцията на ГДБОП „ Тарикатите “. Заедно с шестима Стоев бе упрекнат в лихварство.

Че има връзка с Енчев, се издадоха и двамата. Не спираха да си подмятат закачливи мнения. Бориса разгласява фотография по тениска с буквите на доктор Енчев, на която хирургът реагира с целувки. Няколко дни по-късно той разгласява фото на студентката в профила си, където Бориса театралничи по долни гащи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР