Красавица от Лондон пусна на търг девствеността си, определяйки цена

...
Красавица от Лондон пусна на търг девствеността си, определяйки цена
Коментари Харесай

19-годишна красавица пусна на търг девствеността си за крупна сума /снимки/

Красавица от Лондон пусна на търг девствеността си, определяйки цена от 1, 2 млн. евро. 19-годишната Ейми твърди, че част от парите ще даде на родителите си, които към този момент й били дали доста в живота, а останалите ще изхарчи за пътешестване и обучение, оповестява Daily Star.
"От антични времена мъжете са считали девствеността за нещо свещето. Те са се женили единствено за девственици. За мен, обаче, тя не е нищо изключително. Просто ще се възползвам, че към момента има такива мъже ", твърди Ейми и разкрива: "Искам да оказа помощ на фамилията си, желая да странствувам доста по света, да бъда финансово самостоятелна. Мисля, че това е нова глава в живота ми. Знаете какъв брой доста дами живеят с мъже единствено от боязън за финансовата си самостоятелност ".
Ейми твърди, че към този момент се е срещала с евентуални клиенти за девствеността й. Сред тях били банкер от Уолстрийт и състезател от Първа лига. Разговорите им с тях имали единствено опознавателен темперамент, с цел да разбере дали си подхождат за първи секс с нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР