Красавица избяга от звяр футболистГаджето на звездата от Националната футболна

...
Красавица избяга от звяр футболистГаджето на звездата от Националната футболна
Коментари Харесай

Красавица избяга от звяр футболист

Красавица избяга от звяр футболист
Гаджето на звездата от Националната футболна лига Лешон Маккой - Делиша Кордън, напусна къщата на ужасите, в която живееше през последната година. Домът е благосъстоятелност на спортиста, само че в него се случиха брутални неща. Красавицата най-накрая напусна рамките на парцела, откакто водеше дълга задочна борба за него с Маккой.

Чашата преляла, когато въоръжен апаш нахлул през вратата. Той опрял револвер в главата на сексбомбата. Делиша твърди, че апашът бил изпратен от здравеняка, с цел да я сплаши. Целта била да бъдат взети бижута, които Маккой подарил на Кордън, до момента в който двамата били в положителни връзки.

За момента състезателят по американски футбол към момента не е задържан. Той отхвърля присъединяване в случая.

Маккой, който е притежател на парцела, на няколко пъти се опитал да изгони от вкъщи Делиша. Той даже завел дело в съда, което към момента се проточва.

A post shared by I Can't Be Famous (@icbfdotcom) on Jul 11, 2018 at 8:15am PDT
Преди няколко месеца Лешон наредил на свои родственици и другари да изхвърлят движимостите на хубавицата от къщата, до момента в който тя била отвън града. Хитрата мацка инсталирала секрети камери и видяла, че някой е в къщата. Тя се обадила незабавно на полицията.

29-годишният Маккой беше упрекнат и в побой. Приятелка на Делиша пусна ужасяваща фотография в инстаграм, на която хубавицата е подута. В поста се споделя по какъв начин бабанката освен пребил своето гадже, само че направил същото с кучето и със своя дребен наследник, тъй като се напикал в леглото. В поста е добавено, че Маккой взема опиати и анаболни стероиди. bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР