Крампите – проблем, от който не се умира, но с

...
Крампите – проблем, от който не се умира, но с
Коментари Харесай

Съветът на невролога: Как да се справим с крампите?

Крампите – проблем, от който не се умира, само че с който не се и живее. Започнали като едвам доловимо трептене на прасеца, мускулните конвулсии са в положение да се усилят дотолкоз, че да ни държат будни цяла нощ, превиващи се от болежка. По-лошото е, че те не сортират нито своите жертви – покосяват както млади и изцяло здрави лица, по този начин и такива в по-напреднала възраст и с разтърсено здраве – нито местата от тялото ни, които нападат.

В търсене на отговора по какъв начин могат да бъдат преборени крампите ние се срещнахме с един от най-известните експерти в региона на неврологията – проф. доктор Красимир Генов. Ето какво показа пред микрофона ни той:

- Здравейте, проф. Генов! Едва ли има човек, който не знае що е то крампи, по тази причина ще ви попитаме напряко. Как да се оправим с тях?

 - Здравейте! За да подходим по най-правилния метод, би трябвало първо да опознаем казуса. По своята същина така наречен крампи са внезапна, неволева контракция (съкращение) на мускул в човешкото тяло. Една от главните аргументи за тяхната изява е загубата на електролити и настъпването на електролитен дисбаланс в тялото, което е постоянно срещано при хора, чието всекидневие е обвързвано с интензивно потене, при такива с нездравословно хранене, както и при някои болести като диабет вид 2 да вземем за пример. В тези случаи най-лесното нещо, което може да предприеме всеки, е да си набави неотложно магнезий.

- Как може да се случи това?

- Най-бързият метод е посредством банкет на хранителни добавки, съдържащи магнезий. В моята процедура извънредно положителни резултати реализирам с MagCombo (Магнезий Комплекс). Препоръчвам го, тъй като той покрива двете наложителни условия за работещ артикул: 1. Съдържа високи дози чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от тялото. Експертно дефинираният му състав, където са комбинирани висококонцентрирано количество магнезий плюс витамини от група В, обезпечава предстоящ позитивен резултат и облекчение. MagCombo е създаден по новаторска технология LICAPS™, при която потребните субстанции са разтворени в маслена среда. Това е от изключителна значимост, тъй като по този метод се подсигурява положителното асимилиране, т.е. резултатът.

MagCombo е подобаващ при необятен набор неврологични положения – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет вид 2 (за надзор на електролитния баланс), отслабена сензитивност в крайниците и така нататък Предвид неговия богат състав, аз предлагам всекидневен банкет в доза от единствено 1 капсула дневно в продължение на най-малко 3 месеца. При по-тежките или хронични проблеми дозата е добре да бъде 2 капсули на ден, а лечебният курс да продължи по-дълго.
Проф. доктор Красимир Генов, шеф на клиника „ Нервни заболявания “ към Втора МБАЛ, София

MagCombo е ефикасен при крампи и бодърствуване

 „ Работя като общопрактикуващ доктор и в кабинета всекидневно ме посещават пациенти с недоволства с разнородно естество. В случаите на обща изнемощялост, отмалялост, бодърствуване, мускулна уязвимост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и други, които ясно подсказват дефицит на магнезий в организма, аз постановявам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава измежду останалите артикули със своето високо наличие на чист магнезий, както и със своята сложна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми демонстрират изрично, че постоянният банкет на MagCombo покачва равнищата на магнезий в кръвта. По този метод той повлиява директно изявата, продължителността и силата на мускулните крампи.Допълнително, усъвършенства тонуса и нервно-психичното положение. Пациентите също са удовлетворени от MagCombo, тъй като той подсигурява бързи и постоянни резултати с банкет единствено на 1 капсула на ден. “
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ доктор, ДКЦ 2, Бургас

MagCombo ми донесе огромно облекчение

 „ Имах мощни мускулни болки в крайници. Потърсих помощ при експерт невролог. Тогава тя ми предписа да пия магнезиевия комплекс MagCombo. Още след петата капсула започнах да чувствам усъвършенстване – болките ми понижиха и се усещах по-добре. Пия ги от един месец и ще не преставам. По лекарска рекомендация, с цел да реализира най-хубав резултат и неизменност на резултатите, е добре да ги вземам най-малко три месеца. Следвам този съвет, тъй като виждам, че има действителна изгода от MagCombo. Вече няма и помен от болките в крайници ми, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се усещам прелестно. Много съм удовлетворена, MagCombo ми донесе огромно облекчение. Силно го предлагам. “
Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.


Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР