Кралят на Великобритания Чарлз влезе в болница в петък за

...
Кралят на Великобритания Чарлз влезе в болница в петък за
Коментари Харесай

Чарлз III е приет в болница

Кралят на Англия Чарлз влезе в болница в петък за планувано лекуване на увеличена простата, оповестиха от Бъкингамския замък.
Кралят беше сниман да идва със брачната половинка си кралица Камила в частната лондонска клиника в западен Лондон, където Кейт, принцесата на Уелс, също се лекува, откакто претърпя коремна интервенция предходната седмица.
Кралски източник заяви, че Чарлз е посетил Кейт преди личното си лекуване.
„ Негово величество би желал да благодари на всички тези, които изпратиха своите положителни пожелания през миналата седмица и е благополучен да научи, че неговата диагноза има позитивно влияние върху осведомеността за публичното здраве. “
Миналата седмица в двореца, че 75-годишният Чарлз ще бъде подложен на " коригираща процедура " за доброкачествено заболяване, което е постоянно срещано измежду мъжете над 50 години, а Камила сподели, че брачният партньор й е " добре " и " чака с неспокойствие да се върне на работа ".
Дворецът отхвърли да каже какъв брой време ще остане кралят в болница, само че идните му обществени задължения бяха отсрочени, с цел да се даде опция за къс интервал на възобновяване.
Британските кралски особи нормално не разкриват детайлности за болесттите, считайки всички медицински проблеми за частен въпрос, само че Чарлз искаше да показа детайлности за положението си, с цел да насърчи други мъже, изпитващи признаци, да преминат медицински обзор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР