Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е

...
Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е
Коментари Харесай

Мистериозни каки въртят милионите на Слави

Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е основал империя от компании за милиони, а две дами дирижират бизнеса му, написа „ Ретро “.

Според информация в Търговския указател той има присъединяване в цели 11 сдружения, като едно от тях скоро е било заличено. Става дума за компанията за недвижими парцели „ Ермитаж Есте “,  чийто капитал е в размер на внушителните 3 519 081 лева, а на името на компанията се води и палатът на Дългия в Бояна, оценена 1 милион 623 хиляди лева В останалите бизнеси на Дългия също са вложени милиони.

Основната му компания „ Седем-осми “ също е със  значителен капитал от 9  047 000 лева Именно нея той е поверил на Евгени Димитров Маестрото и мистериозната дама Ася Тодорова, които са в борда на шефовете. Въпросната Ася е и част от Съвета на шефовете в друга компания на Трифонов „ Алт Плеър “ , която се занимава с продуцентска активност и държи правата на всички чалга песни на Слави и бенда му. Капиталът още веднъж е грамаден - 2 620 030  лв..  Тодорова е взела участие и в различен бизнес на Дългия - предприемаческата компания „ Килт “, чийто капитал е  43 600 000 лева Отделно от това брюнетката е съучастник в още две компании и шеф в още една.

Другата дама получила достъп до милионите на чалгария е Диана Младенова. Тя е директорка във компанията му „ Призма Интерактив “, която се занимава с създаване и поддържане на информационни системи у нас и в чужбина, а в нея са вложени 2 635 000 лв..  И Ася и Диана са строго защитавани от Трифонов, който от години ги държи в сянка. Двете дами гонещи 50-те участваха в договорката за покупката на ниско рейтинговата му кабеларка в края на 2019 година.  Докато към момента водеше шоуто си в bTV Ася и Диана бяха изпълнителни продуценти на продукцията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР