Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне

...
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне
Коментари Харесай

Кралят на руската поп музика идва в България

Кралят на съветската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще показа най-новото си шоу "Я+R " #Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, в Русе - на 17 юни, оповестиха уредниците на концертната стратегия, съобщи Нова телевизия.

Мащабната продукция е дело на креативния мотор на "Цирк дю Солей " - Франко Драгоне, прочут освен с постановка на спектаклите на цирка, само че и с блестящото шоу на Селин Дион "А New Day ". В новата стратегия артистът е съпроводен от облиците на "Муза " и "Ангел " - спътници на всички креативен персони. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и непредвидени сюжетни линии, учредени на действителни събития от живота на Филип Киркоров.

Тирове с тонове техническо съоръжение, асансьори, товарен асансьор, престол, лед екрани за концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно направени особено за 3-часовия концерт, идват в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните шлагери на актьора, по този начин и най-новите песни, "счупили " върховете на съветските радио ранглисти, като "Цвет настроения синий ", "Ибица " и други

Организаторите на концертната стратегия на Филип Киркоров оповестиха, че деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите или придружителите/трябва да носят копие на акта за раждане на детето, прецизират уредниците.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР