Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне

...
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне
Коментари Харесай

Киркоров идва на турне с новото си шоу

Кралят на съветската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще показа най-новото си шоу „ Я+R “ # Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, в Русе - на 17 юни, оповестиха уредниците на концертната стратегия. 

Мащабната продукция е дело на креативния мотор на „ Цирк дю Солей “ - Франко Драгоне, прочут освен с постановка на спектаклите на цирка, само че и с блестящото шоу на Селин Дион „ А New Day “. В новата стратегия артистът е съпроводен от облиците на „ Муза “ и „ Ангел “ - спътници на всички креативен персони.

Тирове с тонове техническо съоръжение, асансьори, товарен асансьор,  престол, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно направени особено за 3-часовия концерт, идват в България за шоуто.

Концертът включва както най-обичаните шлагери на актьора, по този начин и най-новите песни, „ счупили “ върховете на съветските радио ранглисти, като „ Цвет настроения синий “, " Ибица " и други

„ Изключително сме радостни, че българската аудитория още веднъж ще има опцията да види едно неповторимо по рода си шоу - най-новият музикален театър на Филип Киркоров, шоуто " Я+R " # Цвет Настроения. Ние милеем за България и постоянно идваме тук с наслада и необикновен боязън “, сподели Бедрос Киркоров, артист, композитор и татко на Филип Киркоров. „ Зрителите да чакат и доста музикални изненади, като модифицираната ария на Алла Пугачова „ Уважаемый създател “ (1987 г.) и доста други нововъведения както в театрален, по този начин и музикален проект ", добави той.

След премиерата на новата си стратегия Филип Киркоров показа за връзките си с Алла Пугачова: „ За всички тези години научих толкоз доста от нея, че се разбираме без думи. За мен Алла Пугачова е престиж и другар, чието мнение оценявам “.

Организаторите на концертната стратегия на Филип Киркоров оповестиха за Българска телеграфна агенция, че деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите (придружителите) би трябвало да носят копие на акта за раждане на детето, прецизират уредниците.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР