Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне

...
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне
Коментари Харесай

Филип Киркоров идва отново в България

Кралят на съветската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще показа най-новото си шоу " Я+R " # Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, в Русе - на 17 юни, оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците на концертната стратегия.
 
Мащабната продукция е дело на креативния мотор на " Цирк дю Солей " - Франко Драгоне, прочут освен с постановка на спектаклите на цирка, само че и с блестящото шоу на Селин Дион " А New Day ". В новата стратегия артистът е съпроводен от облиците на " Муза " и " Ангел " - спътници на всички креативен персони.

 
Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и непредвидени сюжетни линии, учредени на действителни събития от живота на Филип Киркоров. Тирове с тонове техническо съоръжение, асансьори, товарен асансьор, престол, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно направени особено за 3-часовия концерт, идват в България за шоуто.
 
Концертът включва както най-обичаните шлагери на актьора, по този начин и най-новите песни, " счупили " върховете на съветските радио ранглисти, като " Цвет настроения синий ", " Ибица " и други

 Филип Киркоров Gulliver/Getty Images-->
" Зрителите да чакат и доста музикални изненади, като модифицираната ария на Алла Пугачова " Уважаемый създател " (1987 г.) и доста други нововъведения както в театрален, по този начин и музикален проект ", сподели за Българска телеграфна агенция Бедрос Киркоров, артист, композитор и татко на Филип Киркоров.
 
След премиерата на новата си стратегия, Филип Киркоров показа за връзките си с Алла Пугачова: " За всички тези години научих толкоз доста от нея, че се разбираме без думи. За мен Алла Пугачова е престиж и другар, чието мнение оценявам ".

 
Организаторите на концертната стратегия показват, че деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите/придружителите би трябвало да носят копие на акта за раждане на детето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР