Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е имал тайно завещание,

...
Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е имал тайно завещание,
Коментари Харесай

Кой открадна тайното завещание на Майкъл Джексън?

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е имал скрито наследство, което в никакъв случай не е било изпълнено, твърди негов издател.

Реймон Бейн, някогашна говорителка на артиста, показа пред медии в четвъртък, че Джексън имал наследство, което е датирано от 2006 година, в което той усърдно е обрисувал по какъв начин да се резервира наследството му. Бейн прибавя, че тя не знае къде сега е документът.

" Исках, надявах се и се молих наследството на Майкъл Джексън от 6 октомври 2006 година да бъде открито ”, съобщи някогашната говорителка. Тя става бизнес управител на Джексън през същата 2006 година.

„ За десетте години от гибелта му не знам за нито една стипендия, нито подаяние, нито учебно заведение или какъвто и да е принос към черен лицей или университет на името на Майкъл Джексън. Знам, че няма звукозаписно студио, болница, клиника, фондация, щедрост. Не съм чувала за никакъв подарък или огромен жест за нито една организация, която да е кръстена на него ”, изплаква някогашната служителка на Краля на попа.

В момента на гибелта на поп легендата през 2009 година се оказа, че артистът е показал двама съизпълнители на наследството му от 2002 година, които са получили надзор върху имението.

След гибелта на артиста връзките сред изпълнителите на наследството и роднините му са извънредно сложни и са обект на продължаващ публичен спор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР