Кралят на поп фолка Васил Боянов – Азис е артист

...
Кралят на поп фолка Васил Боянов – Азис е артист
Коментари Харесай

И Таз Добра: Азис Се Гласи За Депутат, Ще Защитава Ромските Права

Кралят на поп фолка Васил Боянов – Азис е актьор с доста гении и ползите му не свършват единствено до музиката. Той се оправя добре като водещ – и на личното си шоу преди години, и на „ ВИП Брадър “.

Сега пък слуховете го спрягат за новото риалити предаване „ Игри на волята “, което ще тръгне от есента по Нова телевизия.

В бъдещите му проекти влиза и да напише книга, в която обаче няма да има нищо за персоналния му живот. Един ден дори би влезнал в Народното събрание, с цел да отбрани правата и ползите на всички роми, които имат потребност от изявен водач като него

„ Дори съм имал оферти от няколко партии, само че съм ги отхвърлял, тъй като към момента народът ни не е узрял за това. Ако живеех в Италия, несъмнено към този момент щях да съм народен представител. Но доста желая да оказа помощ на моя етнос, той има потребност от изявен водач. Знам, че мога да се оправя с него. Аз съм живият образец, че можеш да стигнеш докъдето си искаш “, казвал е Васил, написа „ Галерия “..

Популярността му основава контакти и му дава разнообразни дивиденти, само че ето какво споделя от настояща позиция Азис за нея: „ Като дребен се будех с мисълта, че ще стана известен и всички ще желаят да се снимат с мен. Сега към този момент не желая това. Само аз си знам през какво съм минал, не бих избрал славата. Ако в този момент се родя, бих предпочел да съм безусловно нормално хетеросексуално момче, което да върви на работа от девет до пет. Уморих се от славата “, с горест изяснява звездата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР