Кралят на поп фолка Азис се прекръсти. Той вече си

...
Кралят на поп фолка Азис се прекръсти. Той вече си
Коментари Харесай

Кралят на поп фолка Азис се прекръсти! Вече официално е Азис

Кралят на поп фолка Азис се прекръсти. Той към този момент си е сменил и името в паспорта. В персоналните си документи Азис публично се споделя Васил Боянов Троянов-Азис.

Певецът направил смяна на името си във всички документи преди няколко месеца, написа " България Днес ". Изпълнителят на " Хабиби " самичък избира артистичния си псевдоним преди повече от петнадесет години, когато започва кариерата му. Първоначално той се спрял на името Крез. Но баба му, известна циганска гадателка, го предизвестява, че това име ще му донесе единствено несгоди.

Наследникът й обаче не се вслушва в думите й и продължава да пее по нощни заведения и нощни клубове с това име. Скоро обаче се случва белята. Той чупи крайници си на две места и тогава се вслушва в предизвестието на баба си.

Малко по-късно поп фолк звездата сменя псевдонима си за повторно. Този път избира името Азис, като се прекръства на собствен обичан воин от прочут турски сериал.

Новото име в действителност носи шанс и благополучие на костинбродският славей. За негативно време той се трансформира в един от най-продаваните български реализатори. Години наред е различим с псевдонима както у нас, по този начин и в чужбина.

Преди известно време съветска телевизия посвети цяло предаване на Азис. На дисплеят се излъчиха подиуми от началото на кариерата на топ артиста на " Пайнер ", както и фрагменти от актуалното.

" Какво се случи с Азис? Помните ли артиста, който пееше с рокля и на токчета? Той се е трансформирал до неразбираемост и се е трансформирал в същински мачо “, споделя се в репортажа. Именно тази популярност на

Васил го кара да добави псевдонима си публично към името си по документи.

" Аз съм Азис. Този облик живее с мен толкоз дълго време “, споделя изпълнителят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР