Кралят на клея Рафаел Надал винаги е даван за пример

...
Кралят на клея Рафаел Надал винаги е даван за пример
Коментари Харесай

Непознатият Надал плаче на филми, харесва текила и обожава шоколад

Кралят на клея Рафаел Надал постоянно е даван за образец за професионализъм, безрезервност и желязна дисциплинираност. Оказа се обаче, че и той си има недостатъци и от време на време се отдава на изкушения.

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем бе посетител в известното испанско токшоу " Мравунякът ", където показа много забавни неща от персоналния си живот, които нормално ревниво пази в страна от прожекторите.

Снимка: Reuters

Надал разкри, че обича да купонясва, харесва текилата и от време на време плаче на филми.

" Обичам да купонясвам. Разбира се, пия и алкохол. Харесвам текила. Обикновено имам доста добър самоконтрол и в никакъв случай не съм хвърлял ракетата си от гняв. С шоколада обаче ми е доста по-трудно да се притежавам ", показа Надал в предаването.
Снимка: БГНЕС
Оказва се, че Матадора може да бъде доста прочувствен: " Плаках като бебе на " Титаник ". Много трагичен бе и моментът в " Цар Лъв ", когато Муфаса почина. Лесно се насълзявам на филми. Постоянно ми се случва ", изненада той.

На въпроса по каква музика си пада, Надал отговори: " Не съм бил на доста концерти, само че съм бил на няколко на Хулио Иглесиас. Също по този начин съм гледал онлайн и Шакира, само че за жалост нямам доста време за сходни неща ".

Снимка: Reuters

Не бихме определили като изненада, че Матадора е почитател на Шакира. 13-кратният първенец на " Ролан Гарос " е основен воин в клипа на колумбийската изпълнителка към песента " Gypsy ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР