Кралят на кича говори за мъжете, с които би се...

...
Кралят на кича говори за мъжете, с които би се...
Коментари Харесай

"Ще боядисам жълтите павета в розово": Кралят на кича Йордан Петков иска да влиза в политиката

Кралят на труфя приказва за мъжете, с които би се... срещнал в живота и блага, УЧИ съдебна експертиза! Йордан Петков е пример по какъв начин да изпъкваш, само че и по какъв начин да избираш вярно мъжете си, с цел да имаш оптимално изгода от тях.

Кича небрежно описа Папи Ханс от листата си, тъй като избра Григор Димитров, само че не си мислете, че го желае за пари. " Харесвам някогашната му другарка Никол Шерцингер и желая да се срещна с нея ". Така се прави!

Виж още: Лефтеров ревнува? Мирела и Илиян от " Игри на волята " рисково близки

Гришо обаче изпада от класацията, когато в играта се замеси Валери Божинов. Колко фолк певици и плеймейтки са се скапе на Божигол и неговия... гений. Уви, Валери се задържа в играта една един рунд, тъй като Владо Карамазов зае вниманието на Йордан Петков, който си избира мъж във видеото ни. Много са си мечтали Владо Карамазов да ги снима, тъй като се занимава и с снимка. Йордан е почитател на Карамазов още от първите му TV изяви в " Тя и Той ". 

Виж още: " Мога да съм хищница ": Силиконката Симона, която е скромна и срамежлива 

Бяхме сюрпризирани, когато Кича въпреки всичко размени Владо, избирайки някогашния министър председател Бойко Борисов, тъй като " имал парцели ", а Йордан търси интереса. Освен това Петков желае да бъде част от политиката, с цел да боядиса жълтите павета в розово. Борисов обаче бе детрониран от V:RGO, тъй като той пък може да включи Кича в своя ария. Това обаче не е всичко, а детайлностите вижте във видеото.

Изображение: https://www.instagram.com/yordanptkv/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР