Кралят на фолкбаладите Орхан Мурад спешно издирва адвокат, който да

...
Кралят на фолкбаладите Орхан Мурад спешно издирва адвокат, който да
Коментари Харесай

Орхан Мурад съди Енергото

Кралят на фолкбаладите Орхан Мурад незабавно търси юрист , който да му помогне да осъди енергото поради неправда, която му се е случила по време на изключителното състояние, ожали се самият той, разбра HotArena. 

При планов ремонт преди 3 година, майсторите разменили неговия електромер с този на комшията. През това време всички сметки са платени, само че преди дни разбрали за недоразумението, когато спрели тока на изпълнителя на „ Хиляди слънца “.

„ Заради това, че моят апартамент е по-голям, сметката на комшията е била с 1470 лева повече, които би трябвало да му доплатя. Но Енергото не ни дава ние с него да си се оправим, а ми изпратиха писмо, че би трябвало аз да ги внеса при тях, цялата сума да е едновременно, а до момента в който не платя, няма да ми пуснат тока “, описа за одисеята си Орхан Мурад. Той и фамилията му са били 4 дни без електричество, а през това време температурата е била 35 градуса. „ Посред лято и в епидемиологична конюнктура, няма по-грозна и нечовешка постъпка от това “, гневен е артистът.

Той е подал тъжби в пловдивската прокуратура, до омбудсмана и в комисията за отбрана на потребителите, само че отговори към този момент няма. „ На петия ден ни изнудиха да подпишем съглашение по техен формуляр, че сме съгласни със задължението, че няма да последват правосъдни дейности, макар че знаят, че са отговорни и са за съд. Направихме го, с цел да ни пуснат тока, другояче в случай че бяхме завели незабавно дело, щяхме да сме на мрачно, до момента в който излезе решението на съда – година, две, пет “, изясни именитият музикант. Според съглашението задължението е разсрочено на 6 месечни вноски и Орхан Мурад е платил първата. „ Ако някой правист може да противодейства на тази неправда, дано ме потърси в обществените мрежи, заключи незрящият гений, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР