Кралят на бокса в тежка категория Антъни Джошуа записа 22-ра

...
Кралят на бокса в тежка категория Антъни Джошуа записа 22-ра
Коментари Харесай

И Рицарят Поветкин не успя да свали Антъни Джошуа от боксовия трон

Кралят на бокса в тежка категория Антъни Джошуа записа 22-ра победа в кариерата си. Англичанинът отбрани купите си от версиите WBO, WBA и IBF, откакто нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд на мача по сред им. Срещата се игра пред цялостните трибуни на стадион " Уембли " в Лондон.
Срещата стартира чудесно за руснака и още в първия рунд AJ бе разтърсен от тъкмо кроше на противника. Последваха още няколко положителни офанзиви от 39-годишния Поветкин, само че след 5-я рунд Джошуа взе нещата в свои ръце.
В седмия рунд офанзивите на Джошуа станаха още по-настоятелни и в средата на частта съумя да изпрати в нокдаун противника със серия от прави удари и крошета. Поветкин съумя да се изправи, само че последва нова серия удари на Антъни Джошуа, на които руснакът не устоя и мачът бе преустановен.
РАЗВИТИЕТО НА МАЧА РУНД Пожарна охрана РУНД ЧЕТЕТЕ ТУК
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Серията на британеца от победи с нокаут беше прекъсната в последния пердах против Джоузеф Паркър. Въпреки това той завоюва и неговата купа, а към този момент има 21 мача и 21 победи на професионалния кръг, където не познава провалянето, а също така е изпадал в положение на " нокдау " един единствен път - още веднъж на " Уембли " против Кличко. Иначе той има 20 нокаута в кариерата си досега.

Представителят на домакините може и да е любимец в идния пердах, само че Поветкин не е боксьор, който Джошуа желае да подцени. Единственото проваляне на руснака беше от Кличко след съдийско решение, а от този момент насам той си завоюва нов късмет да се бие за международната купа с победи над Мариуш Вах, Карлос Такам, Мануел Чар и Дейвид Прайс.
ВИЖТЕ КАКВО ПОКАЗА КАНТАРЪТ ПРЕДИ ДЖОШУА - ПОВЕТКИН
Руснакът също така ще проработи 6 милиона панда, което е връх за Поветкин. Рекордната му облага досега беше 5.8 милиона $ за борбата с Кличко. Антъни Джошуа пък има обезпечени 20 милиона паунда.
Очакавйте детайлности преди мача, както и цялостно отразяване на борбата по рундове!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР