Кралят беше призован от млад кралски фен, който му изпрати

...
Кралят беше призован от млад кралски фен, който му изпрати
Коментари Харесай

Крал Чарлз в сълзи над 7000 картички за оздравяване - докато млад фен призовава „никога не се отказвайте“ от борбата с рака

Кралят беше свикан от млад кралски почитател, който му изпрати картичка с благопожелание за скорошно излекуване, „ в никакъв случай да не се предава ”, след диагнозата му рак.

Хиляди доброжелатели от цялостен ​​свят изпратиха на Чарлз персонални известия с вяра, откакто беше разкрито, че той се бори с заболяването. 75-годишният монарх тази седмица призна на министър-председателя по време на седмичната им визита, че изливането на поддръжка „ ме кара да се разплача “, откакто видя селекция от повече от 7000 картички, които е получил през последните седмици.

Бъкингамският замък сподели, че кралят е получил огромна разтуха от приемането на сърдечните послания, добавяйки: „ те също са били източник на чест смях и положително въодушевление “.

В ново видео, оповестено довечера в каналите на обществените медии на кралското семейство, Чарлз е изобразен да седи на бюро в стая в белгийския апартамент на Бъкингамския замък и да се смее на картичка, илюстрирана със фотография на куче с нашийник откакто получи м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР