Краля на попа пази дистанция от тълпите Бодигард разказва за странностите

...
Краля на попа пази дистанция от тълпите
Бодигард разказва за странностите
Коментари Харесай

Защо Майкъл Джексън е предвидил световната пандемия още преди 20 години...

Краля на попа пази отдалеченост от тълпите

Бодигард споделя за странностите на звездата

Oще преди 20 години Майкъл Джексън носеше маска, като че ли бе в очакване на смъртоносна пандемия. На обществени места Краля на попа постоянно взимаше защитни ограничения.


Певецът с екс брачната половинка си Деби Роу

Тогава мнозина бяха уверени, че мега звездата желае да прикрие несполучливите интервенции на носа си, само че през днешния ден един от телохранителите му – Мат Фидес, стартира друга версия.

През 2000 година Джексън в действителност прави несполучлива ринопластика, довела до очебийна дисторция на носа му. С това се свързваше и обстоятелството, че звездата стартира да се появява на публични места със защитна маска, която скриваше половината му лице.

Сега обаче, някогашният телохранител на звездата, работил с Майкъл в продължение на доста десетилетия, твърди, че артистът носел маска, не поради деформирания си нос. Според Мат Фидес, още тогава Джаксън се страхувал, че светът ще преживее ужасна пандемия.

Тъй като пътува непрестанно и непрекъснато се срещна с доста хора, Джако подхваща защитни ограничения за здравето си.

На второ място, Майкъл се интересувал от най-различни научни теории и считал, че човечеството в действителност е изправено пред огромна епидемиологична заплаха.

“Хората го одобряваха като извънземен, само че той не обръщаше внимание на това. Мисля, че в случай че през днешния ден беше жив, щеше да каже: “ Аз ви предупреждавах! „, споделя Мат, представен от “The Sun”.


Майкъл Джексън се пази от феновете си

Миналата есен, преди да ни сполети коронавирусът, Мат Фидес имаше друго пояснение за това, за какво Майкъл Джексън постоянно криел лицето си. Тогава телохранителят на звездата за първи път споделя за някои странности на някогашния си шеф пред изданието “Metro”.

Кралят на попа се стараел по всякакъв начин да наподобява мистериозен в очите на публицистите и публиката си. Джако бил уверен, че в случай че магията изчезне, ще изчезне и ползата към него.

Затова носел маски на лицето си и поставял лепенки на носа и пръстите на ръцете си. Искал животът му да бъде най-голямата мистерия на Земята.

Бившият бодигард на звездата споделя, че инак, вкъщи, Майкъл бил напълно естествен човек, само че знаел по какъв начин да манипулира медиите и какво би трябвало да направи, с цел да е на първите страници на вестниците. Това била повода Джексън да крие и половата си ориентировка, с цел да подгрява интереса на публиката.

Певецът не желал “да разстройва почитателите си и да разрушава мистичната заблуда към себе си”, споделя Мат Фидес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР