Краля на футбола Пеле призна, че има проблеми със здравето

...
Краля на футбола Пеле призна, че има проблеми със здравето
Коментари Харесай

Краля на футбола разкри дали е колабирал и какво е състоянието му

Краля на футбола Пеле призна, че има проблеми със здравето и по тази причина е влезнал в болница преди няколко дни. Бразилската легенда обаче добави, че не е колабирал от безсилие. Тази информация бе подадена на медиите от Асоциацията на публицистите, пишещи за футбол в Англия (FWA). Сдружението трябваше да даде вечеря в чест на 77-годишния бразилец през днешния ден, само че той по този начин и не отпътува за Лондон поради проблеми с хълбока.  

" Слава Богу, в този момент съм добре. Не усещам болежка и стартирам да размърдвам крайници си. Имам няколко интервенции на крайници, бедрото и гърба, само че всички са от дясната част на тялото. Затова като ходех, се опирах на левия край и се появиха проблеми ", описа Пеле пред TV Globo за протичащото се с него и по какъв начин се усеща.

„ Не знам, в този момент вие говорите съществено. Не знам дали Тите ще ме избере. Ако Бог го желае, ще бъда подготвен за идната Световна купа ”, добави Краля на футбола, шегувайки се на въпрос дали би извършил дълга си за Бразилия, в случай че в действителност бъде включен в състава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР