Кралското семействообича танците, но рядко ги виждаме да избухват на

...
Кралското семействообича танците, но рядко ги виждаме да избухват на
Коментари Харесай

Кой от кралското семейство обича да танцува?

Кралското семейство обича танците , само че рядко ги виждаме да избухват на дансинга, тъй като се стараят да съблюдават възпитание на публични събития. Но източници от кралския двор споделят, че когато празненството е частно и няма папараци, огромна част от членовете на кралското семейство се хвърлят самоуверено на дансинга и танцуват без задръжки. Вижте в канала " във vbox7:

Съпругата на престолонаследника принц Чарлз, херцогинята на Корнуол, Камила , се слави с това, че постоянно излиза първа на дансинга, и по тази причина е получила и прякора си „ танцуващата херцогиня “.
 Камила Gulliver/Getty Images
Принц Уилям също самоуверено се включва в разнообразни танцови събития по целия свят, по време на формалните кралски обиколки. Съпругата му Кейт Мидълтън, не остава да гледа безучастно, и се причислява към танците, въпреки и по-сдържано.
 Кейт Мидълтън и Уилям Gulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган Маркъл също се включваха, дори в непознати за тях танци, по време на взаимните си обиколки като публични членове на кралското семейство. Сега обаче, двамата към този момент могат да танцуват където и когато си изискат, без да се преценяват с дворцовите правила.
 Принц Хари и Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Всъщност танците от дълго време са специфична част от традицията на кралското семейство - кралица Виктория е била известна с любовта си към шотландските танци, и даже обособява специфична бална зала в Балморал за нейните танцови празненства. Кралица Елизабет II е по сдържана в танците, само че в никакъв случай не се е плашила да се включи в покана за танц по време на формалните си кралски обиколки, като да вземем за пример през далечната 1961 година, в африканската страна Гана, когато кралицата се хвана с президента на страната с цел да танцува в известен за тамошния народ танц. Този миг дори е отразен в сериала на Netflix „ The Crown “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР