Кралското семейство търси нов готвач, който да се присъедини към

...
Кралското семейство търси нов готвач, който да се присъедини към
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II си търси готвач

Кралското семейство търси нов готвач, който да се причисли към екипа на кухнята им, сподели нова публикация на уеб страницата на Бъкингамския замък.

Главното обвързване на лицето е да доставя двореца с храна по най-високи стандарти. Въпреки че в обявата не се загатват съответни членове от семейството, евентуално готвачът ще се грижи за всички, защото се упоменава, че ще има пътувания до разнообразни резиденции. На претендента даже се предлага алтернатива за настаняване и храна, написа "Дейли мейл ".

Заплатата, която е оповестена на уеб страницата, е 22 076,04 паунда на година. Кандидатът би трябвало да умее да подготвя разнообразни менюта за необятен обсег от събития, да работи с висок клас артикули и да се причисли към екип от експерти.

„ Както очаквате, стандартите са извънредно високи тук и всеки ден е натоварено, тъй че би трябвало да сте упорит и дипломиран готвач ", афишира Бъкингамският замък.

„ Вниманието към детайлите също е от голямо значение, както и способността ви да спазвате периодите и да следите храната да се доставя в точния момент. “, се споделя още в обявата.

В Бъкингамския замък се организират редица приеми като визитата на американския президент Доналд Тръмп през предишния месец да вземем за пример.

В изявление за Harpers Bazaar някогашният готвач на кралското семейство Дарън Макгрейди, който готвеше за тях от 15 години, разкри, че кралицата постоянно държи обичаната си торта с шоколадови бисквити на разположение.

По думите му: "Тортата постоянно се подготвя в Бъкингамския замък, а кралицата се радва на парче всеки ден ".

Нейно Величество обаче отказвала да разкрие кое е обичаното й ядене, с цел да не й се сервира непрекъснато.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР