Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата

...
Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата
Коментари Харесай

След принц Хари и Меган Маркъл ще издаде свои мемоари

Кралското семейство ще се сблъска с нова офанзива под формата на мемоарна книга на Меган Маркъл, заяви „ Дейли Мейл ”.

След като двойката Меган и Хари насочи залп от взривоопасни изказвания в неотдавнашния си сериал по Netflix, новата автобиография на принц Хари " Spare " се чака да провокира още повече полемики.

Обвиненията в сериала в расизъм и незаслужено отношение към Меган накараха кралското семейство да изпадне в рецесия, а обстановката наподобява сигурна, че ще се утежни с публикуването на книгата на Хари след девет дни.

Сега обаче се появи информация, че Меган ще издаде свои лични записки.

Според един от източниците, херцогинята на Съсекс " обмисля да опише изцяло искрено за престоя си в кралското семейство... и да не остави камък върху камък ".

Съобщава се, че през 2021 година двойката е подписала контракт с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги.

Твърди се също, че принц Хари е получил задатък от 20 млн. $ за книгата „ Spare ”. Меган към този момент издаде детската си книга „ The Bench ” със същото издателство и се приказва, че двойката работи по " уелнес " книга. Сега се счита, че мистериозната четвърта книга ще бъде автобиографията на Меган.

Един мемоарен бестселър би сложил Меган в добре отработената американска политическа традиция, на фона на многото спекулации, че тя може да има упоритости за изборна служба, като се имат поради откровените ѝ възгледи за правата на дамите и други въпроси.

Холивудски сътрудник съобщи пред The Mail on Sunday: " Честно казано, бих се изненадал, в случай че Меган не разгласява личната си история. Очевидно е, че принц Хари има късмет да опише своята, само че нейната е също толкоз завладяваща. Колко актриси се омъжват за принц?

Източникът добави: " Ако тя крие политически упоритости, това би имало още по-голям смисъл ", като уточни, че преди да стартират да се борят за Белия дом президентите Клинтън, Обама и Тръмп са написали книги, в които са изложили своите убеждения.

Херцогинята, която е демократ, се сближи с американската " политическа кралска фамилия " Кенеди и предишния месец беше удостоена дружно със брачна половинка си с премия от организацията с нестопанска цел за човешки права " Робърт Ф. Кенеди ".

Ръководителят на организацията Кери Кенеди - племенница на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, съобщи, че Съсекс са получили премията за позицията си против " структурния расизъм " в кралското семейство.

Меган е и добра другарка на феминистката икона Глория Стейнъм, която към момента е тясно обвързвана с демократичната политика. Приятелка на Стейнъм съобщи: " Меган има мощни възгледи, които значително съответстват с тези на Глория във връзка с обществената правдивост и правата на дамите. Глория я окуражава да изрази мнението си ".

Някои обаче предизвестиха, че Съсекс може да са застрашени от несъразмерното си излагане на показ.

Един от високопоставените холивудски мениджъри сподели: " Имахме изявлението с Опра Уинфри, по-късно сериала на Netflix, а в този момент имаме и книгата на Хари. Трябва да се запитате дали светът в действителност има потребност да чуе историята на Меган тъкмо в този момент? Ако аз я поучавах, щях да я предпазя от прекомерно бързо издаване на книга, тъй като има действителна заплаха хората да стартират да изпитват " отмалялост от Съсекс ".

" Настъпва миг, в който хората могат да решат, че са чували едни и същи истории прекалено много пъти. На някакъв стадий би трябвало да се промени разказът и да се концентрира върху бъдещето, а не върху предишните провинения.

Междувременно за книгата на Хари се споделя, че е написана със " сурова, безпощадна почтеност ".

Херцогът ще стартира рекламна акция идната неделя с изявление за водещото американско предаване " 60 минути ".

Той ще бъде интервюиран и от Том Брадби по ITV в Обединеното кралство. /БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР