Кралското семейство се събра на извънредна среща за т.нар. Мегзит.

...
Кралското семейство се събра на извънредна среща за т.нар. Мегзит.
Коментари Харесай

Кралското семейство обсъжда Мегзит на извънредна среща

Кралското семейство се събра на изключителна среща за така наречен " Мегзит ". Кралица Елизабет Втора прикани сина си Чарлз и двамата си внуци в имението Сандрингам, с цел да обсъдят решението на принц Хари и брачната половинка му Меган да се откажат от отговорностите си към короната.

 © Архив/БГНЕС
Това е първи диалог на четири очи сред Хари и кралица Елизабет Втора от началото на рецесията. Меган Маркъл взе участие по телефона, защото е в Канада със сина си Арчи.

Кралицата и фамилията й би трябвало да решат какъв да бъде статутът на Хари и брачната половинка му, дали да имат прехрана, както и какви специалности биха могли да упражняват.

Говорител на принцовете Уилям и Хари отхвърли изказванията на вестник " Таймс ", че причина за решението на херцозите на Съсекс да се отдръпват, е жестоко отношение от страна на принц Уилям.

Двамата братя постоянно са били близки и не престават да бъдат такива, се споделя в известието.
 Кралица Елизабет II привиква фамилна среща поради случая с Хари и Мегън Кралица Елизабет II привиква фамилна среща поради случая с Хари и Мегън
Британската кралица Елизабет Втора привиква на следващия ден фамилно заседание. Ще бъде разисквано решението на принц Хари и брачната половинка му да се откажат от кралските с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР